Ε.Σ.Κ.Α. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής

, , , ,
Ε.Σ.Κ.Α. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής

H ΕΣΚΑ είναι πελάτης της madlink στην τεχνική υποστήριξη των υπολογιστών της εδώ και περίπου δέκα χρόνια.

Έτσι όταν η ΕΣΚΑ αποφάσισε να αναπτύξει εξειδικευμένο λογισμικό για την διαχείριση των σωματείων και των πρωταθλημάτων που διοργανώνει, εκτίμησε τις άριστες υπηρεσίες μας και μας επέλεξε εμάς για την κατασκευή του.

Την Άνοιξη του 2015 ο προγραμματιστής μας Νίκος Μανιακουδάκης, ανέπτυξε το λογισμικό παρακολούθησης σωματείων και πρωταθλημάτων που χρησιμοποιεί σήμερα η ΕΣΚΑ. Ένα σύγχρονο web base λογισμικό σε PHP που θα διαχειρίζεται τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ για αρκετές δεκαετίες. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που σήμερα το λογισμικό μας λειτουργεί για δεύτερη χρονιά, χωρίς ούτε ένα bug ούτε ένα κόλλημα!

Λογικό ήταν λοιπόν όταν η ΕΣΚΑ θέλησε μία νέα φιλοξενία για το domain της να απευθυνθεί σε εμάς. Εκτιμώντας τις ανάγκες των επισκεπτών του eska.gr προτείναμε έναν κορυφαίο PURE SSD με 4 πυρήνες και 6Gbyte μνήμη. Ο νέος server είναι από 30% έως 65% ταχύτερος από τον παλιότερο, και το σερφάρισμα ανάμεσα στις σελίδες του eska.gr γίνεται ταχύτατα, ανεξάρτητα από το φορτίο που έχει.

Σήμερα η Madlink προσφέρει στην ΕΣΚΑ ολοκληρωμένη υποστήριξη πληροφορικής από την πιο μικρή βλάβη σε Η/Υ και έως την πλήρη διαχείριση των server της και των ιστοσελίδων της.

Ευχαριστούμε ΕΣΚΑ!

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

Ιούλιος 29, 2016

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *