Αντικατάσταση της παλιάς ιστοσελίδας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

, , ,
Αντικατάσταση της παλιάς ιστοσελίδας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Άλλη μια επιτυχία για το τμήμα web της Madlink! Η αντικατάσταση της παλιάς και δυσλειτουργικής ιστοσελίδας της ΑΔΕΔΥ με μία νέα, σύγχρονη, γρήγορη και πλήρως ενημερωτική ιστοσελίδα.

Ο ιστότοπος κατασκευάστηκε με γνώμονα να παρέχει άμεση και διαρθρωμένη πληροφόρηση στο ευρύ κοινό σχετικά με την δράση και τις θέσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ταυτόχρονα, η νέα λειτουργική ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ είναι ένα δυνατό επικοινωνιακό εργαλείο για το Τριτοβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο.

Από τεχνικής πλευράς, το project απαιτούσε από εμάς: –> πρώτα τη συγκέντρωση όλου του υπάρχοντος υλικού από την παλαιά σελίδα, –> έπειτα, την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας και –> στη συνέχεια την φόρτωση όλου του υλικού πάνω στη νέα ιστοσελίδα. Παράλληλα, «τρέχαμε» συνεχή tests έτσι ώστε από τη πλευρά μας να διασφαλίσουμε ότι όλα τα κομμάτια του πάζλ θα δέσουν αρμονικά. Αποτέλεσμα… το έργο παραδόθηκε στο χρόνο ρεκόρ των 15 ημερών και μάλιστα χωρίς να εμφανίσει κανένα ουσιώδες πρόβλημα!

Εμείς στη Madlink, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να κατασκευάσουμε και να διαθέσουμε ιστοσελίδες σε όλους. Από μικρές και οικονομικές λύσεις για τον καθένα μέχρι και ιστοσελίδες μεγάλου ενδιαφέροντος όπως αυτές της ΑΔΕΔΥ, του Εφετείου Αθηνών, και της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ.

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

Δεκέμβριος 1, 2013

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *