Global Volunteers: GloVo, μια Παγκόσμια Πλατφόρμα Εθελοντισμού!

, ,
Global Volunteers: GloVo, μια Παγκόσμια Πλατφόρμα Εθελοντισμού!

Το όνομα GloVo προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Global Volunteers, που σημαίνουν Παγκόσμιοι Εθελοντές.

Η Madlink κατασκεύασε ένα μοναδικό site για την GloVo! H GloVo είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα εθελοντών η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να εγγραφούν ως εθελοντές και να συμμετέχουν σε πολλά είδη εκδηλώσεων και δράσεων, σύμφωνα με τις ικανότητές τους, την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες της εκδήλωσης. Η αποστολή της GloVo είναι να συνδέσει τους νέους εθελοντές με τους διοργανωτές των παγκόσμιων εκδηλώσεων και δράσεων και να δημιουργήσει μια μεγάλη εμπειρία για τους δυο τους.

Ο συνεργάτης μας, web developer κ. Νίκος Μανιακουδάκης έφτιαξε μια εκπληκτική ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την κατασκευή της. Το αποτέλεσμα;; Εξαιρετικό και ικανοποίησε πλήρως τους ιδιοκτήτες που μας εμπιστεύθηκαν!

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει εθελοντής σε κάποιο από τα events που συμμετέχει η GloVo, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.glovo.com.gr και να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής (registration form) με τα στοιχεία του και κάποιες άλλες χρήσιμες πληροφορίες (Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της GloVo, θα επικοινωνήσουν μαζί του, κοινοποιώντας του πληροφορίες για όλα τις νέες εκδηλώσεις στις οποίες μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε άλλη δράση της GloVo). Επιπρόσθετα, αν κάποιος σχεδιάζει να οργανώσει κάποιο event ή μια δράση και χρειάζεται εθελοντές, δεν έχει παρά να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα για events στην ιστοσελίδα με τις ανάλογες πληροφορίες και απαιτήσεις σχετικά με το event!

Οι υπεύθυνοι της GloVo δηλώνουν ότι «Οι πιο σημαντικές αξίες που μας διαπνέουν είναι το Πάθος, η Υπευθυνότητα, η Ακεραιότητα, η Παρακίνηση και η Απόλαυση σε ότι κάνουμε.»  Τις ίδιες ακριβώς αξίες συμμερίζεται και η Madlink σε κάθε έργο που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας! Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και την εμπιστοσύνη σας!

Η GloVo κέρδισε τη δεύτερη θέση, ανάμεσα σε 48 προτεινόμενες ιδέες, στον πανελλήνιο επιχειρηματικό διαγωνισμό Athens Startup Weekend University, στον οποίο συμμετείχαν 150 φοιτητές από όλη την Ελλάδα. Η κύρια ιδέα προτάθηκε από τον Κωσταπάνο Μηλιαρέση, ο οποίος μαζί με τους Χάρη Νινιό, Άρη Κωνσταντινίδη, Γιάννη Τσιμαλή και Χρήστο Παναγιώτου δημιούργησαν την ομάδα GloVo.

Είπαν: «Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μία παγκόσμια κοινότητα εθελοντών με συγκεκριμένες αξίες, η οποία θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους εθελοντές και ποιότητα στα events!»

glovo3


Με ενισχυμένη μηχανή WordPress για πραγματική εικαστική και λειτουργική αρτιότητα

Όπως έχουμε αναφέρει, το πολυμορφικό CMS WordPress έχει τη δύναμη, στα χέρια ενός ικανού web designer, να δημιουργήσει κάθε είδους ιστοσελίδα για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Στη Madlink χρησιμοποιείται κατά κόρον για ιστοσελίδες κάθε μεγέθους, από ένα μικρό μπλογκ μέχρι μια μεγάλη και πολυλειτουργική ιστοσελίδα κύρους για μεγάλες επιχειρήσεις.

Η περίπτωση της GloVo ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Για την παγκόσμια πλατφόρμα εθελοντών που εκπροσωπεί, ήταν επιτακτικό να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο web και έτσι έπρεπε να ξεπεραστούν τα standards λειτουργικότητας για μία ιστοσελίδα σημαντικής επισκεψιμότητας.

Οι ιδιαιτερότητες που απαιτούσε η ιστοσελίδα εξυπηρετήθηκαν με καινοτόμες προγραμματιστικές λύσεις από τη μεριά του web developer. Το σύστημα της online εγγραφής των νέων εθελοντών, ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα που αποκτά η GloVo με την δημιουργία της ιστοσελίδας της, κατασκευάστηκε από το μηδέν για να εξυπηρετεί στο έπακρο τις ανάγκες της βάσης των χρηστών με ιδιαίτερη μέριμνα για την ταχύτητα εκτέλεσης και την ασφάλεια των δεδομένων. Η online βάση δεδομένων του glovo.com.gr είναι εύκολα και γρήγορα προσπελάσιμη από τους χρήστες της για να μένουν πάντα ενήμεροι για τα στοιχεία τους και τις δράσεις εθελοντισμού στις οποίες συμμετέχουν.
Στο εικαστικό κομμάτι, η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί σύγχρονα slider και διάφορα js και HTML5 στοιχεία για να δίνει την καλύτερη αίσθηση στον επισκέπτη ενώ παρουσιάζει σημαντικά δεδομένα των δράσεων της GloVo και τον παρακινεί να συμμετάσχει.

Για να γίνουν όλα αυτά δυνατά χρειάστηκαν πολλές ώρες εξειδικευμένης και οργανωμένης εργασίας από τη μεριά του web designer, που απαιτούσαν σύγχρονη γνώση και εκπαίδευση στο χώρο του web development αντικείμενα που η Madlink έχει πάντα στη διάθεση της και είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για το αποτέλεσμα που δημιούργησαν στο glovo.com.gr.

glovosite

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

Φεβρουάριος 10, 2015

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *