κατασκευή ιστοσελίδαςΣαν κατασκευή ιστοσελίδας και e-shop ορίζουμε την ομάδα των εργασιών που αφορούν την ανάπτυξη λειτουργικής δομής και περιεχομένου παρουσίασης σε συγκεκριμένο domain name.

 Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχουμε για την δική σας κατασκευή ιστοσελίδας ή e-shop στις παρακάτω ενότητες.

Domain name ιστοσελίδας

Το όνομα χώρου μίας ιστοσελίδας (ή domain name ιστοσελίδας όπως είναι πιο γνωστό) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη Madlink. Είναι η πρώτη ενημέρωση που θέλουμε από εσάς για τη νέα ιστοσελίδα σας ή το νέο σας e-shop. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα απλό, μικρό και εύκολο στην απομνημόνευση domain name. Στη Madlink μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου ονόματος για το δικό σας website, προτείνοντας εύηχα και απλά ονόματα.

Ενημέρωση

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Ένα website πρέπει να είναι γρήγορο, ασφαλές και διαθέσιμο 365 ημέρες το χρόνο. Στη Madlink η φιλοξενία των ιστοσελίδων σας είναι εύκολη υπόθεση γιατί γίνεται με τις πιο συμφέρουσες και αξιόπιστες λύσεις σε σταθερούς και ταχύτατους servers στην Ευρώπη με σκληρούς SSD δίσκους Intel Datacenter S3700! Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως προσφέρουμε μια από τις καλύτερες υπηρεσίες για φιλοξενία ιστοσελίδας στην Ελλάδα.

Ενημέρωση

Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Ανάπτυξη ιστοσελίδας με το πανίσχυρο CMS WordPress. Ανάπτυξη e-shop με χρήση PrestaShop. Χρέος μας είναι η σχεδίαση και η δημιουργία των καλύτερων δυνατών ιστοσελίδων και e-shop για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Κατασκευάζουμε και συντηρούμε την ιστοσελίδα σας ή το e-shop σας με γνώμονα την μέγιστη απόδοση στο ελάχιστο δυνατό κόστος. Η ανάπτυξη ιστοσελίδων στη Madlink περιγράφει τη διαδικασία η οποία ξεκινάει με την ανάλυση των σκέψεων και των ιδεών σας για εκπροσώπηση στο ίντερνετ και καταλήγει στην ικανοποίηση σας, όταν το site θα είναι πια online.

Ενημέρωση

Δομή ιστοσελίδας

Στη Madlink όταν ξεκινάμε τις εργασίες κατασκευής ενός website παίρνουμε πάντα σοβαρά υπ΄όψιν μας τις παραμέτρους για ορθή δομή ιστοσελίδων. Κατά τη διαδικασία της κατασκευής σχεδιάζουμε και καταρτίζουμε το καλύτερο δυνατό πλάνο για να έχουμε από την αρχή το σχέδιο με το οποίο θα αναπτυχθεί αργότερα η ιστοσελίδα, με τις καλύτερες βάσεις για απόκτηση επισκεψιμότητας με ευανάγνωστες, εμφανίσιμες και SEO βελτιστοποιημένες σελίδες.

Ενημέρωση