Οι σύγχρονες δυναμικές ιστοσελίδες έχουν ανάγκη από συνεχή συντήρηση, επίβλεψη και εποπτεία που αναλαμβάνουμε στη Madlink όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή τους. Με τη συνεχή φροντίδα αλλά και με την τακτική ανάλυση των στατιστικών η ιστοσελίδα σας και το eshop σας μεγιστοποιούν την απόδοσή τους.

 Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχουμε για την συντήρηση της ιστοσελίδας σας ή του e-shop σας στις παρακάτω ενότητες.

Στατιστικά ιστοσελίδας

Στη Madlink πιστεύουμε ότι οι πελάτες που κατασκευάζουν ιστοσελίδες σε εμάς, πρέπει να έχουν την πιο πλούσια πληροφόρηση που μπορούν να πάρουν από τη κίνηση του ιστοχώρου τους. Γι’ αυτό και προσφέρουμε συνδέσεις με τις καλύτερες υπηρεσίες για στατιστικά ιστοσελίδας που μπορείτε να βρείτε. Η ανάλυση των στατιστικών της ιστοσελίδας είναι πάρα πολύ σημαντική. Δεν μπορεί να μας απασχολεί μόνο η επισκεψιμότητα αλλά και η ανάλυση της.

Ενημέρωση

Εποπτεία ιστοσελίδας

Για να είσαστε πάντα σίγουροι πως ο ιστοχώρος σας λειτουργεί πάντα στο 100% των δυνατοτήτων, οι εργασίες για την εποπτεία ιστοσελίδας είναι επιτακτικές. Η ιστοσελίδα έχει ανάγκη συνεχής προσθήκης υλικού για να κινείται σωστά και να χαίρει μεγάλης επισκεψιμότητας και οι διαδικασίες εποπτείας είναι αναγκαίες για να είμαστε σίγουροι πως το υλικό αυτό, θα φτάνει πάντα στον επισκέπτη

Ενημέρωση