fbpx

Τα social media ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων ανθρώπων. Δεν είναι απλά ένα μέσο επικοινωνίας, είναι και ένα μέσο πληροφόρησης, έκφρασης ιδεών και χρησιμοποιείται ακόμα και για επαγγελματικούς σκοπούς.Τα site κοινωνικής δικτύωσης έχουν χιλιάδες χρήστες οι οποίοι ανταλλάζουν απόψεις, δημοσιεύουν φωτογραφίες κ προσωπικές στιγμές. Έχουμε σκεφτεί όμως πως αυτά επηρεάζουν την κοινωνική μας ζωή;

Πολλοί υποστηρίζουν πως τα social media βοηθούν στην κοινωνικοποίηση μας αφού βρίσκουμε φίλους με τους οποίους μιλάμε, μοιραζόμαστε τα συναισθήματα μας κ τις στιγμές μας. Η ερώτηση όμως είναι κατά πόσο αυτή η επικοινωνία είναι αληθινή και κατά συνέπεια πόσο οι φίλοι μας είναι πραγματικοί μας φίλοι. Πόσες έχετε δει κάποιον στο δρόμο ,που ενώ είναι φίλος σας στο facebook, δεν τον χαιρετήσατε; Αυτός ο άνθρωπος ,που δεν κέρδισε καν τη καλημέρα σας, γνωρίζει που είχατε πάει το Σάββατο με τους φίλους σας, ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία, τι μουσική ακούτε, και όλα αυτά επειδή είναι φίλος σας το facebook. Έτσι λοιπόν μπορούμε να μιλήσουμε για εικονικούς φίλους, φίλους δηλαδή που υπάρχουν για να μας κάνουν like. Γιατί η αλήθεια είναι πως σε αυτά τα site ,όπως το facebook και το twitter, αυτό που έχει σημασία είναι να αρέσουμε, να αρέσει η φωτογραφία μας, το τραγούδι που ανεβάσαμε.

Στείλε & λάβε μηνύματα σε πινακίδες οχημάτων

Βέβαια πάνω κάτω αυτό ισχύει και στην κοινωνική μας ζωή, προσπαθούμε να είμαστε αποδεκτοί από τους ανθρώπους γύρω μας, άρα που είναι το πρόβλημα; Το λάθος το κάνουμε όταν δίνουμε στην ζωή μας μέσα στα social media μεγαλύτερη αξία από την πραγματική μας ζωή. Βγαίνουμε έξω κ πρέπει να κάνουμε check in, πάμε στην παραλία και μας ενδιαφέρει να βγάλουμε φωτογραφίες να ανεβάσουμε την επόμενη μέρα και όχι να βουτήξουμε στη θάλασσα. Διασκεδάζουμε για να δείξουμε ότι διασκεδάσαμε. Δημιουργούμε μια ψεύτικη κοινωνική ζωή για να την δείξουμε στους ψεύτικους φίλους μας.

Τα social media από μόνα τους δεν είναι κάτι κακό, αντιθέτως διευκολύνουν την επικοινωνία και δίνουν την ευκαιρία να αναδειχθούν απόψεις και ιδέες. Ο τρόπος που τα χρησιμοποιούμε όμως χρειάζεται να αλλάξει. Ορίστε και ένα βίντεο που παρουσιάζει πόσο διαφορετική είναι η πραγματική ζωή μας από αυτή μέσω των social media.


Θέλετε να λάβετε προσφορά για την κατασκευή του δικού σας eshop?

Δείτε αναλυτικά τις παροχές του πακέτου κατασκευής eshop anti Covid 19 Επιλέξτε εκπτώσεις για να πετύχετε καλύτερη τιμή κατασκευής. Προσθέστε extra δυνατότητες και λάβετε προσωποποιημένη προσφορά

Προσφορά eshop anti-COVID 19


Intro Κατασκευή Ιστοσελίδων & eshop Σε #1 τεχνολογίες CMS Ανάπτυξη σε wordpress, prestashop, woocommerce 19 Χρόνια εμπειρίας Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 2001 Ξεκάθαρες χρεώσεις Οικονομικά πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες σας sillogoi Ιστοσελίδες οργανώσεων & συλλόγων Ειδίκευση & εμπιστοσύνη Πολυετής συνεργασίες με ΑΔΕΔΥ, ΕΛΛ.Ο.Κ, ΟΔΥΕ, ΕΣΚΑ Επικοινωνία μελών Μέσα από SMS, newsletters & social. Αρχείο μελών. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υποστήριξη, ενημέρωση υλικού & social, live stream... eshop Ενημέρωση eshop και ιστοσελίδων Καταχώρηση προϊόντων Σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ενσωμάτωση SEO. Επεξεργασία εικόνων Image optimization. Καθάρισμα φόντου. Ενημέρωση ιστοσελίδας Ανάπτυξη δημοσιεύσεων, συγγραφή άρθρων, κειμένων. adwords Διαφημίσεις σε Google & Facebook Διαχείριση Google adwords Δημιουργία & ενημέρωση λογαριασμού διαφημίσεων. Δημοσιεύσεις σε Facebook Επαγγελματικά posts Facebook, Instagram, Twitter. Google business & maps Ξεχωρίστε στους χάρτες και στις αναζητήσεις.