Ιεραρχούμε τα 10 καλύτερα αστεία sites στο internet!

Όλοι μας έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες χαζεύοντας τις ιστοσελίδες τους. Εμείς διαλέξαμε τα 10 καλύτερα αστεία sites στο internet (σύμφωνα με την δική μας άποψη) και σας τα παρουσιάζουμε:


10

10. THE OAT MEAL

 

Είναι ένα μέτριο site με χαριτωμένα σκιτσάκια κ διάφορα κουίζ. Δεν είναι κάτι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά δεν είναι ένας άσχημος τρόπος να περάσεις την ώρα σου.

 


9

9. LAMEBOOK

Το lamebook έχει μερικά repost από το facebook που σκοπό έχουν να προκαλέσουν γέλιο σε τρίτους.Τα post αυτά εκμεταλεύοντε την βλακεία (lame) των χρηστών του facebook κ συνήθως είναι ντροπιαστικά γι αυτούς που τα έχουν γράψει

 


8. COMEDYLAB

Το μοναδικό ελληνικό site της λίστας,περιέχει video καθώς και vlog γνωστών Ελλήνων κωμικών τα οποία συνήθως σατιρίζουν την ελληνική νοοτροπία και επικαιρότητα. Το comedy lab έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς Έλληνες stand up comedian να αναδειχθούν και να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό.

7

7. AWKARD FAMILY PHOTOS

Αυτό το site είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του, διάφορες περίεργες , άβολες και σίγουρα αστείες οικογενειακές φωτογραφίες.

 


6. VINE

Τα vines είναι αστεία βίντεο μικρού χρονικού διαστήματος τα οποία έχουν συναρπάσει το διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό. Το καλύτερο site για vine videos

5. AWESOME GIFS

Τα gifs είναι εικόνες με κίνηση που πολλές φορές παράγονται από μικρά βίντεο, όπως και τα vines, πολύ διαδεδομένα. Το καλύτερο site για τα πιο αστεία gifs.

4

4. CYANIDE &HAPPINESS

Στο http://explosm.net υπάρχει ένα από τα πιο αστεία webcomic το cyanide & happiness. Τα σκιτσάκια έχουν καυστικό κ σαρκαστικό χιούμορ και γι αυτό το λόγο είναι από τα πιο δημοφιλή comic στο internet.

 


3

3. CHEEZBURGER

Ένα από τα site με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στη λίστα μας (10.500.000 επισκέπτες το μήνα). Έχει διάφορες κατηγορίες και ίσως η καλύτερη είναι το failblog

 


2

2. SMOSH

Οι smosh είναι δυο Αμερικάνοι με πολύ χιούμορ που έγιναν γνωστοί μέσα από το youtube. Στο site τους http://www.smosh.com μπορείτε να βρείτε τα video τους , διάφορα σατυρικά άρθρα και αστείες εικόνες. Με 4.500.000 επισκέπτες τον μήνα στο site τους και 18.016.162 συνδρομητές στο κανάλι τους στο youtube είναι σίγουρο ότι οι smosh είναι το πιο επιτυχημένο κωμικό δίδυμο.

 


1

1. 9GAG

Το http://9gag.com είναι το site με τους περισσότερους fans οι οποίοι το επισκέπτονται καθημερινά. Είναι ένα site οπού οι χρήστες ανεβάζουν εικόνες και gifs κ οι χρήστες επίσης ψηφίζουν τα πιο αστεία. Ακόμα υπάρχει και το http://9gag.tv που έχει αστεία κ όχι μόνο βίντεο.

 


Διαβάστε ακόμη στο blog μας…

  • cyberbullying
  • φωτογραφίες παιδιών στο ίντερνετ
  • χρήματα από το ίντερνετ
  • τιμές ιστοσελίδων