fbpx

fashion4ladies.com To διεθνές e-shop για τους Έλληνες σχεδιαστές/παραγωγούς

, , ,
fashion4ladies.com To διεθνές e-shop για τους Έλληνες σχεδιαστές/παραγωγούς

H Madlink μέσα από το fashion4ladies.com δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες παραγωγούς / σχεδιαστές ποιοτικού γυναικείου ενδύματος να εξάγουν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο με μηδενικό κόστος.


Τι είναι το Fashion4ladies.com;logo2

Το fashion4ladies.com είναι ένα πολύγλωσσο διεθνές e-shop e-commerce που σαν σκοπό έχει την λιανική πώληση* ποιοτικού γυναικείου ενδύματος σε όλο τον κόσμο. Το fashion4ladies.com διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα e-shop κυρίως ως προς τους παρακάτω λόγους:

 • Λειτουργεί μέσα από σχέση παραγωγού / πωλητή. Αυτό σημαίνει ότι εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή, λειτουργία, καθημερινή ενημέρωση και προώθηση του e-shop και των προϊόντων του. Έτσι ο παραγωγός / σχεδιαστής δεν επιβαρύνεται με τεχνικά θέματα, αλλά επικεντρώνεται στην παραγωγή και διάθεση των προϊόντων του. Δεν υπάρχει κανένα κόστος για τον παραγωγό και η αμοιβή μας ορίζεται με ποσοστό επί των πωλήσεων. Όλες οι λεπτομέρειες ορίζονται από ιδιωτικό συμφωνητικό που συνυπογράφουμε.
 • Είναι σχεδιασμένο με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες στο internet. Το fashion4ladies.com δεν έχει σχεδιαστεί μόνο με γνώμονα την άψογη εικαστική εμφάνιση, αλλά και με έμφαση στην λειτουργικότητα του αλλά και στην δημιουργία θετικής καταναλωτικής αίσθησης (λογική “buy with 3 clicks”)
 • Φιλοξενείται ήδη στους πλέον ταχύτατους ssd servers του internet με 4TB outbound traffic σε φάρμα στο κέντρο του διεθνούς e-shop στο Λονδίνο, έτσι ώστε να είναι ακαριαία ανταποκρινόμενο και στην τελευταία γωνιά του πλανήτη.
 • Θα παρέχει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών μέσα από αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας.fb1
 • Θα περιβάλλεται από έναν ολόκληρο επικοινωνιακό κόσμο μέσα από συνδέσεις σε όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης με χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο. Τα μέλη/πελάτες του fashion4ladies.com θα έχουν ξεχωριστά προνόμια αλλά και θα ενημερώνονται συνεχώς μέσα από καθημερινά newsletters και posts για τα νέα μας προϊόντα αλλά και για τις προσφορές μας. Τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής μέλους που θα δίνει το bonus της έκπτωσης 10% στις πρώτες 1000 κυρίες που θα γίνουν μέλη στο fashion4ladies.com
 • Θα προβάλει το κάθε ρούχο με την καλύτερη δυνατή παρουσίαση μέσα από πολλαπλές φωτογραφίες με σύγχρονες τεχνικές, αλλά και με πλήρη τεχνική ανάλυση. Για πρώτη φορά στα διεθνή e-shop θα εισάγουμε την δυνατότητα της προβολής ξεχωριστού video για κάθε ρούχο.
 • Θα γίνουν πολλαπλές εργασίες Search Engine Optimization SEO σε διαφορετικά επίπεδα (στο domain, στον παραγωγό, αλλά και για πρώτη φορά σε e-shop επικεντρωμένο SEO σε κάθε ρούχο) έτσι ώστε το fashion4ladies.com, ή φίρμα σας και τα ρούχα σας να φιγουράρουν σύντομα στις πρώτες σελίδες των διεθνών μηχανών αναζήτησης.


Πλεονεκτήματα του e-shop – e-commerce

Στην Ελληνική πραγματικότητα οι αγορές μέσα από το internet και κυρίως γυναικείου ρούχου δεν έχουν σημαντικό μερίδιο. Δεν ισχύει όμως το ίδιο σε άλλες πολύ μεγαλύτερες αγορές στο εξωτερικό. Τα διεθνή e-shop και μερικά από αυτά με κύριο αντικείμενο το γυναικείο ρούχο καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του παγκόσμιου τζίρου λιανικών πωλήσεων. Διάφορες έρευνες έχουν δείξει ότι σύντομα ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου θα ξεπεράσει τον τζίρο του συμβατικού εμπορίου

Συνυπολογίστε ακόμη άλλα πλεονεκτήματα του ενός διεθνούς e-shop

 • Λειτουργεί και πουλάει 24 ώρες την μέρα, γιατί πάντα στον μισό πλανήτη υπάρχει μέρα.
 • Δεν περιορίζεται από σεζόν γιατί ο μισός πλανήτης έχει άλλη εποχή.
 • Δεν χρειάζεται εντυπωσιακό και ακριβό «κατάστημα» αλλά ένα σύγχρονο και λειτουργικό λογισμικό που εμείς παρέχουμε.

Τα διεθνή στατιστικά για το e-commerce μας δείχνουν τις δυνατότητες που έχουμε για παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο, κάποια από αυτά:

 • Το 60% των Βρετανών, το 54% των Δανών και πάνω από το 30% στις πιο πολλές χώρες, κάνουν αγορές μέσα από το internet. Στην Ελλάδα αυτό το ποσοστό περιορίζεται στο 8%
 • Το ποσοστό των προϊόντων που αφορούν τον χώρο του ρούχου και εμπορεύονται μέσα από το internet φτάνει σε κάποιες έρευνες το 63%
 • Μεγάλο μέρος των καταναλωτών προτιμά τις αγορές μέσα από το διαδίκτυο και αποφεύγει τις συμβατικές αγορές . Το ποσοστό των καταναλωτών που προτιμά το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξάνεται σε σχέση με το συμβατικό εμπόριο κατά 15% κάθε χρόνο!

Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια έφερε μια νέα πραγματικότητα σε όλους μας. Η νέα πραγματικότητα του αύριο είναι ο θάνατος του συμβατικού εμπορίου και η άνθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δείτε σχετικά στατιστικά γραφήματα

stat1 stat2

stat4 stat3


Παραγωγοί – σχεδιαστές που απευθύνεται

Έλληνες παραγωγοί – βιοτέχνες / σχεδιαστές που παράγουν ποιοτικό γυναικείο ρούχο. Το ρούχο που θα διαθέτουμε είναι αυτό που χαρακτηρίζεται σαν «καλό», «βραδινό», «evening», αμπιγέ. Το εύρος τιμών θα πρέπει να κυμαίνεται από 80/100 ευρώ έως 350/400 ευρώ.

Οι κύριες υποχρεώσεις των παραγωγών συνεργατών μας

 • Να παράγουν και να διαθέτουν κορυφαίας ποιότητας γυναικείο ρούχο
 • Να μας διαθέσουν λογότυπα, κείμενα, καθώς και κάθε ψηφιακό υλικό αφορά την φίρμα τους έτσι ώστε να προωθηθεί μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες του fashion4ladies.com η εταιρεία και τα προϊόντα του.
 • Να μας διαθέτουν για κάθε ρούχο (κωδικό/οδηγό):
  • Πολλαπλές φωτογραφίες από επαγγελματία φωτογράφο με μοντέλο. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές που ορίζονται από εμάς.
  • Περιγραφή αλλά και κατηγοριοποίηση σε κατηγορίες που θα οριστούν. Η κατηγοριοποίηση του κάθε ρούχου θα γίνεται σε συγκεκριμένη μηχανογραφική φόρμα.
  • Video μερικών δευτερολέπτων (κυρίως για τα πιο εμπορικά ρούχα, και αν είναι δυνατόν για όλα). Την βιντεοσκόπηση και το video editing (μοντάζ) το αναλαμβάνουμε εμείς. Η βιντεοσκόπηση γίνεται παράλληλα με την φωτογράφιση και το υλικό μοντάρεται από εμάς.
 • Για τα ρούχα τους που είναι ήδη εμπορεύσιμα (on-line) θα πρέπει.
  • Να υπάρχει καθημερινή συνεχή ενημέρωση ως προς τα αποθέματα σε χρώμα και μέγεθος. Η ενημέρωση μπορεί να γίνει είτε με την σύνδεση του λογισμικού εμπορικής διαχείρισης σας, είτε με την άμεση σας πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο fashion4ladies.com, είτε με δική μας ενημέρωση. Τα ρούχα που αποσύρονται θα πρέπει να διαγράφονται άμεσα.
  • Για ρούχα που θα ράβονται με την παραγγελία θα πρέπει να είναι δυνατή η αποστολή του ρούχου εντός 48 ωρών καθώς και να υπάρχει η σχετική επισήμανση στο post του ρούχου.
  • Να εκτελούνται άμεσα οι σχετικές παραγγελίες και αποστολές και να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην συσκευασία και αποστολή.

Οικονομικά

 • Οι τιμές πώλησης των ρούχων θα πρέπει να είναι ίδιες (χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό) με τις τιμές λιανικής (με ΦΠΑ) που έχετε ορίσει για τα ρούχα σας στα καταστήματα, έτσι ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός με τα εγχώρια καταστήματα που ήδη διαθέτετε τα ρούχα σας.
 • Η προμήθεια μας υπολογίζεται στο καθαρό ποσό πώλησης και αφού αφαιρεθούν φόροι, εκπτώσεις, μεταφορικά κλπ. Το ποσοστό της προμήθεια μας καθώς και οι οικονομικές λεπτομέρειες ορίζονται με ιδιωτικό συμφωνητικό που συνυπογράφουμε. Το ποσοστό της προμήθεια μας είναι λίγο μικρότερο από το ποσοστό κέρδους των συμβατικών καταστημάτων.
 • To fashion4ladies.com θα προωθεί τις πωλήσεις του μέσα από εκπτωτικά κουπόνια που θα παρέχονται κατά περίπτωση, και σε συνεννόηση με τον παραγωγό. Οι πρώτοι χίλιοι λογαριασμοί που θα δημιουργηθούν στο e-shop θα παραλάβουν κουπόνι έκπτωσης 10% και θα έχουν στο μέλλον ιδιαίτερα προνόμια
 • Στην αρχή του κάθε μηνός γίνεται η εκκαθάριση των πωλήσεων του προηγούμενου μηνός και η απόδοση του ποσοστού πωλητή

Χρονοδιάγραμμα

 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 Έναρξη εγγραφών σε newsletter, διαφημιστικής καμπάνιας , παροχή κουπονιών εκπτώσεων
 • ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Έναρξη λειτουργίας e-shop με παροχή το 80% των δυνατοτήτων του
 • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 Πλήρη λειτουργία e-shop
 • ANOIΞΗ 2015 Απόδοση εργασιών SEO και παρουσία μας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης

 

Διάφορα

 • Η Madlink θα προχωρήσει σε έρευνα για τις πλέον συμφέρουσες λύσεις μεταφοράς των προϊόντων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέσα από ενδεχόμενες συμφωνίες με εταιρείες courier.
 • Θα υπάρχει η δυνατότητα για προβολή σας μέσα από το site με σκοπό την σύναψη -ανεξάρτητων από την δική μας συνεργασία- εμπορικών συμφωνιών χονδρικής πώλησης.

Καλέστε μας στο 2102934060 και θα χαρούμε να συζητήσουμε τους προβληματισμούς  σας σχετικά με το project και τις δυνατότητες συνεργασίας μας

 Τι λένε οι πελάτες μαςchat_64px
 Δείτε πως δημιουργούμεgears_64px
 Επικοινωνήστε μαζί μαςenvelope_64px.png
childnext

Το νέο διεθνές e-shop της madlink μόνο για κυρίες

1 Σχόλιο

 1. PARIS LAPPAS

  παρακαλω επικοινωνιστε μαζι μας

  Απάντηση

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *